Yrityskehittämö-palvelun tilaus

Tilaus astuu voimaan täyttämällä alla olevat yhteys- ja laskutustiedot. Paina lopuksi Tilaa Yrityskehittämö -painonappia.


Yhtiön tiedot


 

Yhteyshenkilö

 

Laskutustapa

Verkkolaskutustiedot 

Valitse palvelu


Yrityskehittämö Business on helppokäyttöinen kokonaisratkaisu yrityksen tai organisaation liiketoiminnan kehittämiseen. Sen avulla saat muutoksen liikkeelle, voit seurata ja hallita projekteja sekä jakaa tietoa ja vastuita haluamallasi tavalla. Palvelu sopii kaikille osaamisesta tai toimialasta riippumatta. Hinta 40€/kk/käyttäjätunnus (alv 0).


Yrityskehittämö Pro –palvelulla kehität asiakkaiden liiketoimintaa ja keräät ajantasaista tietoa asiakasyritysten tilanteesta ja tarpeista. Palvelu soveltuu yrityspalvelujen tarjoajille kuten liikkeenjohdon konsultit, taloushallinnon ammattilaiset, myynti-ja asiakaspalveluyksiköt, kehitysyhtiöt ja pankit. Hinta 75€/kk/käyttäjätunnus (alv 0).

 

Laskutusväli

 

Maksaminen

Yrityskehittämö laskuttaa 1, 2 tai 3 kuukauden välein asiakkaan valinnan mukaan annettuun laskutusosoitteeseen. Saat laskun pdf -dokumenttina sähköpostiisi tai sähköisen e-laskun. Paperilaskuun lisäämme 5 euron laskutuslisän. Laskutus tapahtuu yleensä tilausta seuraavan kuukauden 15. päivään mennessä. Maksuehto on 14 päivää.


Tilauksen voimassaolo

Asiakkaan tekemä tilaus on määräaikainen asiakkaan valitseman laskutuskauden pituuden mukaan. Tilaus uusiutuu automaattisesti mikäli asiakas ei lopeta tilausta ennen määräajan päättymistä. Tilauksen muuttaminen tai lopettaminen tapahtuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun info@yrityskehittamo.fi.

Mikäli tilaus päättyy asiakkaan pyynnöstä määräaikaisen sopimuksen mahdollisia palvelumaksuja ei palauteta.


Asiakaspalvelun yhteystiedot

Sähköposti : info@yrityskehittamo.fi
Puhelin : 050 5648 135
Aggregat Yrityskehittämö Oy
Spektri Business Park
Metsänneidonkuja 10
02130 Espoo

Y-tunnus: 2610024-5