Työkalu yrityksen kehittämiseen


Kehityskartan täyttäminen on nopeaa ja lopputuloksena saat A4-kokoiseen dokumenttiin kiteytetyn esityksen yrityksen tärkeimmistä tavoitteista ja keinoista niihin pääsemiseksi. Voit tulostaa ja tallentaa Kehityskartan itsellesi ja jakaa sen organisaatiosi kanssa.

Tee Kehityskartta

Kehityskartan käyttöön tarvitset pääsykoodin, jonka saat heti sähköpostiisi. Kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja pyydä pääsykoodi. Jos olet jo saanut koodin, syötä tietosi ja koodi, ja siirry täyttämään Kehityskarttaa.

 

Nimi:

Sähköposti:

Pääsykoodi:

Jos sinulla ei vielä ole pääsykoodia, pyydä maksuton pääsykoodi tästä.

 

Kehityskartta on tehokas, arjen työhön sopiva työkalu, joka auttaa sinua pohtimaan oikeita asioita käytännönläheisesti, esimerkiksi:

Kehityskartta auttaa sinua konkretisoimaan yrityksen strategian: mihin olette menossa ja mitä sinne pääseminen edellyttää? Se on askel määrätietoiseen sekä tavoitteelliseen liiketoiminnan kehittämiseen.

Tietojen käyttö ja luottamuksellisuus

Kehityskartta Intron käyttö on ilmaista eikä velvoita mihinkään. Vastauksista kerätään anonyymiä tilastotietoa, jota analysoidaan ja kootaan säännöllisin väliajoin Kehityskatsaukseksi yritysten ajankohtaisista kehitystarpeista. Kehityskatsaus antaa sinulle tärkeää tietoa yritysten toimintaympäristöstä ja yrityskentän trendeistä.