Hinnat

Business

Yrityskehittämö Business -palvelulla kehität yrityksen liiketoimintaa käytännönläheisesti. Sen avulla löydät kehittämisen tarpeet, hallitset muutosta ja saavutat tavoitteet.

40 €/kk/käyttäjätunnus (alv 0 %)

Aloita maksuton 15 päivän kokeilu
Lue lisää

Pro

Yrityskehittämö Pro -palvelulla kehität asiakkaiden liiketoimintaa ja keräät ajantasaista tietoa asiakasyritysten tilanteesta ja tarpeista.

75 €/kk/käyttäjätunnus (alv 0 %)

Aloita ilmainen 30 päivän kokeilu
Lue lisää

Aloita maksuton kokeilu

Valitse palvelu


Rekisteröitymällä palveluun hyväksyt käyttöehdot sekä rekisteriselosteen.

Yrityskehittämö verkkopalvelun ostaminen

050 5648 135

info@yrityskehittamo.fi


Käyttöönotto

Yrityskehittämön käyttöönotto tapahtuu rekisteröitymällä palveluun. Rekisteröitymisessä hyväksyt käyttöehdot ja rekisteriselosteen. Yrityskehittämö Business -palvelu (yrityksen kehittämiseen) sisältää 15 päivän ja Yrityskehittämö Pro -palvelu (asiakasyrityksen kehittämiseen) sisältää 30 päivän maksuttoman koekäytön. Voit lopettaa koekäytön maksutta ja ilman irtisanomisaikaa.

Tilaus

Tilaa Yrityskehittämö-palvelu syöttämällä laskutuksen yhteystiedot tästä.

Maksaminen

Yrityskehittämö laskuttaa 1, 2 tai 3 kuukauden välein asiakkaan valinnan mukaan annettuun laskutusosoitteeseen. Saat laskun pdf -dokumenttina sähköpostiisi tai sähköisen e-laskun. Paperilaskuun lisäämme 5 euron laskutuslisän. Laskutus tapahtuu yleensä tilausta seuraavan kuukauden 15. päivään mennessä. Maksuehto on 14 päivää.

Tilauksen voimassaolo

Asiakkaan tekemä tilaus on määräaikainen asiakkaan valitseman laskutuskauden pituuden mukaan. Tilaus uusiutuu automaattisesti mikäli asiakas ei lopeta tilausta ennen määräajan päättymistä. Tilauksen muuttaminen tai lopettaminen tapahtuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun info@yrityskehittamo.fi.

Mikäli tilaus päättyy asiakkaan pyynnöstä määräaikaisen sopimuksen mahdollisia palvelumaksuja ei palauteta.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Sähköposti : info@yrityskehittamo.fi
Puhelin : 050 5648 135

Aggregat Yrityskehittämö Oy
Spektri Business Park
Metsänneidonkuja 10
02130 Espoo


Y-tunnus: 2610024-5