Kysy asiantuntijoilta

  info@yrityskehittamo.fi

Marko Tammivuori:   0400 380 047  


Marko Tammivuori

Matti Hakala:   050 5648 135


Matti Hakala

Yrityskehittämö

Yrityskehittämö-palvelu
Yrityskehittämö on verkkopalvelu liiketoiminnan kehittämiseen. Se sopii sekä kehittämisen ammattilaiselle että ensiaskeleita ottavalle. Palvelun käytön aloitus on helppoa. Se opastaa löytämään tavoitteet ja keinot niiden saavuttamiseksi. Sitoutat myös henkilökunnan tavoitteiden saavuttamiseen.

Yrityskohtaisten tietojen luottamuksellisuus
Yrityskohtaiset tiedot ovat luottamuksellisia ja ne on tallennettu EU:n alueella operaattorin ylläpitämään konesaliin. Kehityskartan tiedoista kerätään anonyymiä tilastotietoa, joka analysoidaan ja kootaan säännöllisin väliajoin kehityskatsaukseksi yritysten ajankohtaisista kehitystarpeista. Kehityskatsaus auttaa yrityksiä seuraamaan toimintaympäristönsä muutoksia ja yrityskentän trendejä.

Liiketoiminnan kehittäminen lyhyesti
Kaikki yritykset tai organisaatiot haluavat kehittää toimintaansa; tehdä asioita paremmin ja fiksummin. Kehittäminen voi liittyä esimerkiksi kannattavuuden parantamiseen, myynnin tehostamiseen, asiakastyytyväisyyden parantamiseen, uuden tuotteen tai palvelun luontiin, henkilöstön liiketoimintaymmärryksen lisäämiseen tai valmistautuminen yrityksen myyntiin. Kehittämisessä on tärkeää kuunnella sekä asiakkaan mielipidettä että sitouttaa henkilökunta. Liiketoiminnan kehittäminen on johtamista ja viestintää.

Tarjoaako Yrityskehittämö perinteistä konsulttiapua liiketoimintamme kehittämiseen?
Aggregat Yrityskehittämö Oy:n liikeidea on kehittää, ylläpitää ja myydä Yrityskehittämö verkkopalvelua. Asiakaspalvelumme auttaa sinua palvelun käytössä. Voit kysyä kauttamme myös liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijoita. Yrityskehittämö on verkostoitunut eri alojen asiantuntijoiden kanssa.